Wat is VoIP?

Wat is Voice over IP (VoIP) en wat kan het betekenen voor uw organisatie.

VoIP telefonie het nieuwe zakelijk bellen.

Traditionele technieken als ISDN en analoge telefoonlijnen zijn duur in onderhoud en verdwijnen daarom in een raptempo en worden vervangen door de veelal goedkopere VoIP telefonie.

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. Vrij vertaald betekent dit bellen via het internet. Andere termen die vaak worden gebruikt zijn cloud telefonie, hosted voice, internetbellen en IP-telefonie. 

Bellen met VoIP biedt voor zakelijke klanten niet alleen mogelijkheden om te besparen op de kosten, maar ook veel meer mogelijkheden om de communicatie stroom efficiënter te laten verlopen. 

VoiP telefonie van Roger Telecom, Betrouwbaar en compleet, u zal merken dat het werkt.

Met onze VoIP oplossing, heeft u geen telefooncentrale meer bij u op locatie, maar hosten wij die voor u in de spreekwoordelijke cloud. Hierdoor bespaart u direct al op hardware en onderhoudskosten. Het enige dat u nodig heeft is een IP telefoon, die u aansluit op de internetverbinding. Telefonie van Roger Telecom kan vaak al over uw bestaande internetverbinding.

Doordat de telefooncentrale in de cloud draait (Hosted VoIP), is deze voor u overal te benaderen. Zo kunt u met de gratis APP uw mobiele telefoon integreren met de telefooncentrale en zo uw zakelijke oproepen op uw mobiele telefoon ontvangen of zakelijk uitbellen tegen lokale tarieven, waar u ook bent ter wereld.

Uw eigen zakelijke telefooncentrale in de cloud:

  • Geen vast contract, maandelijks opzegbaar
  • Geen aansluitkosten
  • Geen onderhoud
  • Gratis vast op mobiel
  • Lage gesprekstarieven t.o.v. traditionele aanbieders
  • Alle functies die u nodig heeft, direct beschikbaar zonder extra kosten
  • Altijd inclusief gratis configuratie en online & telefonisch support

 

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen:

Kies het aantal telefoonnummers dat u wilt of reeds heeft en bij ons zou willen onderbrengen.

Liever persoonlijk advies? U kunt ons altijd bellen op 085 – 018 521 8