Zakelijke telefoniepakketten

Voor iedere organisisatie biedt Roger Telecom complete kosten besparende telefoniepakketten, ongeacht de grootte van de organisatie en gewensde functionaliteiten.

Onze zakelijke telefoniepakketten

Een keuze voor een goede VoiP telefonie oplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Roger Telecom heeft daarom gekozen voor enkele duidelijk MKB pakketten. Het verschil zit hem in de het aantal aansluitingen dat standaard in het VoIP telefonie pakket zit. Heeft uw organisatie meer aansluitingen nodig, dan kunt u eenvoudig extra aansluitingen aan het pakket toevoegen.

We hebben binnen ons aanbod 2 zakelijke telefonie pakketten:

Standaardpakket: Dit is een volledige telefooncentrale standaard met alle functies die een gemiddeld MKB bedrijf nodig heeft in start al met 4 aansluitingen.

Businesspakket: Dit is onze volledige telefooncentrale standaard met geavanceerde functies voor MKB bedrijven en groot zakelijke bedrijven die geavanceerde functies nodig hebben zoals videoconferentie, call-/conntactcenterfuncties en rapportages. In de start al met 8 aansluitingen.

Het standaard pakket is met 10 aansluitingen het meest gekozen pakket. Het businesspakket is vooral interessant voor de wat grotere MKB bedrijven en organisaties.

Alle telefooncentrales hebben direct de beschikking over alle 400+ functionaliteiten zoals:

Voicemail: laat bellers bij afwezigheid een boodschap in spreken en luister hem op een ander moment af. Of ontvang het bericht als bijlage in een e-mail.

 

Vast op mobiel met SmartAPP: Ontvang oproepen op uw vaste nummer op uw mobiele telefoon en voergesprekken waar u ook bent als of u op kantoor bent met de gratis vast op mobiel APP.

Keuzemenu: Begroet bellers en biedt ze een keuze zodat ze direct met de juiste persoon of afdeling in contact komen.

 

Gespreksopname: Neem gesprekken op en luister ze later terug, zo kunt u altijd terug luisteren wat u heeft afgesproken of gebruiken vor trainingsdoeleinden. 

Wachtij en muziek tijdens wachten: Het kan gebeuren dat iedereen in gesprek is, met de wachtrij kunt u bellers informeren over hun positie en muziek aanbieden tijdens het wachten.

En nog meer: Doorverbinden, paging/Intercom, gespreksovername, begroetingstekst, Nederlandse teksten, tijdschakeling, conferenties.

Uw pakket samenstellen en een offerte aanvragen in 4 stappen:

Hoe stelt u het ideale pakket samen.

1

Kies het startpakket dat het beste bij uw organisatie past.

2

Voeg eventueel extra gebruikers toe

3

Hoeveel telefoonnummers wenst u te gebruiken. (vul voor een nummerblok 10 of 100 in afhankelijk van de grote van het gewenste blok)

4

Als alle stappen zijn ingevult, heeft u nu een goed beeld wat de vaste kosten per maand zullen zijn. Vul uw contact gegevens in, verstuur uw aanvraag naar ons en wij bevestigen u het maandbedrag binnen 24 uur middels een vrijblijvende offerte.

Bereken uw kosten en vraag een offerte aan

TotaalEUR

Speciaal alles in één aanbod voor ZZP-er: 

Het ZZP pakket is voor de kleine zelfstandige die verder geen omkijken wil hebben naar zijn of haar communicatieplatform. Daarom is het dit telefoniepakket voor zelfstandige al inclusief gebruik van een telefoonnummer en vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Dat alles voor een vast bedrag per maand. 

Direct persoonlijk contact? U kunt ons altijd bellen op 085 – 018 521 8