Wij zijn Roger! en wij hebben het begrepen.

Al meer dan 20 jaar passie voor zakelijke telefonie.

Roger telecom is ontstaan door twee ICT bedrijven, die hun krachten eind 2016 gebundeld hebben. Samen delen we al meer dan 20 jaar een passie voor telecom en ICT. Voor de samenvoeging leverde we diensten van ander providers. Hoewel deze diensten zeker niet slecht waren, zagen we toch dat het beter kon en vooral toegangkelijker voor de klanten. We wilde onze klanten een betere en vooral directe ondersteuning kunnen bieden en dat kan alleen als je het heft in eigen hand neemt.

En zo werd in 2017 ons eerste datacenter in Amsterdam ingebruik genomen. In 2018 is daar een datacenter in Lelystad bijgekomen. Dit datacenter bevind zich op een unieke locatie in de televisie toren op 100 mtr boven NAP letterlijk in de cloud.

De telefooncentrales die we bij Roger Telecom leveren voldoen aan onze doelstelling: Het leveren van een overzichtelijk en eenvoudig telefonieplatform die de klant geheel door ons kan laten beheren, maar indien gewenst zelf volledig controlle over heeft. Dit alles binnen een stabiele omgeving met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op functionaliteiten. Een goed ingericht telefonieplatform kan de productiviteit en efficentie van bedrijven verhogen en daar helpen we graag bij. 

U wilt een telecom leverancier waarmee u persoonlijk contact kunt hebben en die levert tegen een eerlijke prijs? Dan zeggen wij Roger!

 

Een van onze datacenters op 100 meter hoogte, uitkijkend over het IJsselmeer.

Waarom kies jij voor Roger Telecom?

  • Als je persoonlijk contact op prijs stelt
  • Als je het fijn vindt om een eerlijk advies te krijgen
  • Als je op zoek bent naar eerlijke prijzen
  • Als bereikbaar zijn belangrijk voor jouw organisatie is (onze klanten hadden in 2018 en 2019 100% bereikbaarheid)
  • Als je direct geholpen wilt worden door een medewerker met kennis van de techniek.

Vragen over Roger Telecom? We zijn bereikbaar voor jou op 085 – 018 521 8.